Prima pagină » Consilierul fenomen înșoșochează Botoșaniul

Consilierul fenomen înșoșochează Botoșaniul

0

Sursele Curierului Regional din diverse partide sau instituții confirmă bătălia care se dă în subteranul politicii botoșănene. Strategia la baionetă a fost înlocuită cu dexteritatea cuvântului care îți oferă speranțe. Vasile Onofrei, consilierul fenomen de la Mihai Eminescu, vrea să înșoșocheze Botoșaniul.

Din informațiile noastre, Onofrei a avut în ultimele săptămâni discuții și întâlniri cu oameni din diverse partide, politicieni sau păpușari, oameni cu capacitate și experiență politică sau marionete partinice confecționate din pănușele politicii reziduale. Pe harta viziunii politice a consilierului Onofrei partidul adoptat de curând, SOS România va înghiți toată floarea cea vestită sau uscată a politiciii botoșănene, tot ce înseamnă botoșănean care nu rezonează cu intersele grupurilor din alte partide.

De curând a purtat discuții secrete, într-o casă conspirativă, cu o grupare de liberali, a avut negocieri cu câțiva botoșăneni social democrați în convingeri și a bătut palma pentru ofensiva SOS chiar și cu foști locotenenți ai lui Diaconescu de la partidul mov și uitat deja PPDD.

Tot pe surse, știm aporape sigur că mâine se va consuma un nou episod din această epopee. În casa conspirativă, consilierul fenomen va avea o întâlnire de gradul trei cu soțul senatoarei Diana Șoșoacă și un ”trepăduș” politic de Botoșani cu oarece expertiză în bagaj.

Vom reveni cu detalii, cifre și nume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *