Prima pagină » După ce și-a pus amprenta pe toată Moldova, Victor Mihalachi a urcat pe podiumul mondial al luptelor greco-romane

După ce și-a pus amprenta pe toată Moldova, Victor Mihalachi a urcat pe podiumul mondial al luptelor greco-romane

0

Mulți ani nu s-a mai auzit nimic despre el. Se știa că este un împătimit al sportului, dar toți l-au uitat după ce și-a pus amprenta, în ultimul sfert de veac, pe dezvoltarea județului Botoșani, dar și în alte zone ale țării.

Zilele acestea, vestea despre ultimul succes al omului de afaceri Victor Mihalachi a venit din Grecia. Acesta a obținut medalia de argint la campionatul mondial de lupte, în categoria veteranilor. Victor Mihalachi este aproape de nerecunoscut. Cu barba mare, albă, aceași alură sportivă. Doar ochii nu pot fi ascunși. Încă păstrează și transmit acel foc misterios, acea profunzime nedeslușită și spiritul energic, activ al fostului om de afaceri botoșănean.

“Florin Gavrilă (62 kg, 40-45 ani) a devenit Campion Mondial la competiția veteranilor din Grecia, iar Mihalachi Victor (62 kg, 56-60 ani) a cucerit medalia mondială de argint, ambii demonstrând că dorința și dragostea pentru sportul luptelor nu au vârstă. Felicitări tuturor!”, a transmis Federația Română de Lupte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *