Prima pagină » Mesajul unui om de afaceri pentru cea mai scumpă mamă: îți mulțumesc că nu mi-ai tăiat aripile

Mesajul unui om de afaceri pentru cea mai scumpă mamă: îți mulțumesc că nu mi-ai tăiat aripile

0

Timpul, distanța, forfota fiecărei zile de azi pentru a prinde ziua de mâine mai bine, vremea și vremurile ne împiedică uneori să ne așezăm într-un ungher al existenței noastre și să privim spre rădăcini. Nu la fel se întâmplă și cu omul de afaceri Cătălin Silegeanu, de la Hidroplasto Botoșani. Se spune că neamurile nu ți le alegi. Dar când arborele genealogic este unul viguros, ar fi păcat să nu îl uzi periodic cu seva sufletului ce a rodit peste ani.

Astăzi, mama omului de afaceri, Doinița Hafele, a mai adăugat în albumul vieții un trandafir, un zâmbet, un an de înțelepciune. Într-un mesaj caracteristic simțirii și gândirii sale, Cătălin Silegeanu a cuprins tot universul iubirii filiale, a nunanțat cu veșnicia recunoștinței față de cea care l-a zămislit și a redat totul cromatic și emoționant într-un mesaj unic de aniversare pentru mama sa. Redăm mai jos , integral, mesajul omului de afaceri Cătălin Silegeanu pentru mama sa, Doinița Hafele.

”La mulți ani, prețioasa mea mamă! Tot ce îmi doresc pentru tine e ca Dumnezeu să îți ofere o viață lungă si lipsita de griji, alături de familia pe care ai întărit-o cu multă dragoste dar si cu mult zbucium. Fiecare an să te găsească sănătoasă, veselă, în mijlocul oamenilor dragi. Ești mama perfecta pentru mine, pentru că mereu ai știut sa ma înțelegi și am avut întotdeauna parte de dragostea ta necondiționată. Iți mulțumesc că nu mi-ai tăiat aripile, ci mi le-ai dat și pe ale tale pentru a reuși să devin ceea ce sunt astăzi: un om empatic, un caracter echilibrat, un prieten devotat, si cel mai important un fiu, al tau, pe care te poți baza în orice situație, pentru că eu mereu voi fi acolo pentru tine atunci când vei avea nevoie de mine! La multi ani binecuvântați!”, a transmis Cătălin Silegeanu, la ceas aniversar, mamei sale, Doinița Hafele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *