Prima pagină » Primarul din Dobârceni și-a scos mândria în public

Primarul din Dobârceni și-a scos mândria în public

0

Despre comuna Dobârceni, o comunitate pierdută parcă într-un peisaj forestier mirific, nu prea s-au auzit multe lucruri în ultimii ani. Fie nu prea se întâmplă nimic acolo, fie pentru că transparența sau comunicarea sunt deficitare. Cert este că acolo sunt oameni cel puțin la fel de gospodari ca în alte părți.

Recent, primarul în funcție, Dorel Bunduc, și-a scos mândria în public. A reușit. Acesta, ca factor executiv al Primăriei Dobârceni, a reușit să cumpere de curând un microbuz. Microbuzul va deservi școlile din localitate, în sensul că va asigura transportul acestora spre și de la școală. Bucuros de această realizare, având în vedere că pomenește și de alte investiții dar care sunt în stadiul de proiecție sau depunere, edilul local Dorel este mulțumit că achiziția microbuzului s-a materializat.

”Stimați locuitori, dacă tot am început ziua cu proiecte depuse, doresc să vă prezint și pe cele realizate. Așadar, după mult efort am reușit să achiziționăm microbuzul școlar necesar bunăstării și siguranței copilașilor noștri în drum spre școală și casă. Mă simt mândru ca am reușit acest lucru și le doresc copiilor un drum plăcut și fără evenimente. Împreună pentru educație facem lumea mai bună!”, a spus pe rețelele de socializare primarul Dorel Bunduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *