Prima pagină » Primarul Gireadă se gândește la buzunarul contribuabililor. Reduceri de 100%. Vezi la ce

Primarul Gireadă se gândește la buzunarul contribuabililor. Reduceri de 100%. Vezi la ce

0

Cel despre care voi spune mereu că expertiza sa îl recomandă pentru un post de ministru, chiar dacă acesta e împins mai mult spre senat, nu doar că dezvoltă comuna Mihai Eminescu 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Atunci când consideră potrivit și când îi crapă omului mai tare măseaua în gură, cum se spune în popor, vine cu câte o ideie genială. Sau dacă nu e chiar genial, cel puțin sigur cetățenii se gândesc la inițiativele sale ca la un motiv în plus pentru a-l credita cât îl va ține chimirul la timona comunei.

Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, împreună cu echipa sa din Primăria celei mai dezvoltate comune de lângă Botoșani, a decis să ofere tuturor contribuabililor locali reducere de 100% la majorările datorate pentru neplată sau întârziere la plata taxelor și impozitelor.

Vezi mai jos, integral, argumentația edilului și formularele necesare, pentru persoane fizice dar și pentru cele juridice.

”Având în vedere că în ultima perioadă cu toții trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, pentru a veni în sprijinul persoanelor fizice și juridice, care nu au avut posibilitatea de a-și achita la timp taxele și impozitele, Primăria comunei Mihai Eminescu, prin Consiliul Local, a hotărât ca acestea să beneficieze de o reducere de 100% din majorările de întârziere aferente obligațiilor restante datorate bugetului local, creând astfel șansa ca toți contribuabilii să reușească să își achite datoriile.

????Pentru a beneficia de scutirea la plata a cotei de 100% din majorarile de intarziere datorate si neplatite, ca urmare a neachitarii la termen a obligatiilor de plata principale, restante la data de 31 decembrie 2022 inclusiv, contribuabilii trebuie sa depuna la Compartimentul Impozite si Taxe, o cerere pana la data de 15 decembrie 2023 si sa achite integral obligatiile de plata detaliate in procedura de acordare, pana la data de 20 decembrie 2023.

????Postez aici modelul de cerere pe care trebuie sa il completați pentru a beneficia de scutirea la plata de 100% din majorarile de intarziere! – Verginel Gireadă, primaral comunei Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *