Prima pagină » 10 motive pentru a vota PSD și Viorica Dăncilă pe 10 și 24 noiembrie!

10 motive pentru a vota PSD și Viorica Dăncilă pe 10 și 24 noiembrie!

0
  1. Este un bun român, cu credința de neclintit în valorile democrației, liderul unei echipe cu un portofoliu de realizări importante și viziune modernă.
  2. Susține cu toată inima promovarea tradițiilor românești și respectul pentru istoria acestui neam. 
  3. Știe exact cu ce probleme ne confruntăm, în fiecare colț de țară și are soluții moderne pentru un viitor mai bun, a fiecăruia dintre noi.
  4. Guvernul Dăncilă a demonstrat că se poate și a reușit să majoreze veniturile pentru salariați și pensionari, a stimulat crearea de noi locuri de muncă prin politici și programe dedicate mediului de afaceri, a făcut investiții în drumuri, școli, grădinițe și spitale.
  5. În 2019, Guvernul Dăncilă a alocat cel mai mare buget pentru sănătate, din toată istoria României, peste 46 de miliarde de lei și a alocat fonduri pentru dotarea Spitalului Județean.
  6. Reprezintă garantul investițiilor realizate în Botoșani, prin finanțările alocate de guvernul PSD!
  7. Viorica Dăncilă a fost de mai multe ori în județul Botoșani și a alocat fonduri pentru dezvoltarea județului și a fiecărei comunități locale!
  8. Viorica Dăncilă este singurul candidat care poate garanta că veniturile nu vor fi tăiate și că vor continua majorările de salarii și pensii și realizarea investițiilor din județul Botoșani!
  9. PSD a realizat majorările la care s-a angajat prin programul de guvernare. Ca președinte, Viorica Dăncilă se va opune ca ceea ce a dat să fie luat înapoi!
  10. Toți ceilalți candidați la Președinție sunt susținuți de partide care au anunțat deja că vor susține „Guvernul austerității” și au girat deja Guvernul Orban-Iohannis!

România are nevoie de un președinte care să facă bine tuturor românilor. Viorica Dăncilă poate fi acel președinte care să fie alături de fiecare român!

Viorica Dăncilă își propune o Românie, care să fie a este a tuturor, a părinţilor şi bunicilor noştri care au construit România de astăzi, fără ură și discriminări între români!

PSD ca partid și Viorica Dăncilă ca președinte a fost și este singurul partid care s-a preocupat cu adevărat de soarta oamenilor obișnuiți, a celor care trăiesc din salariu sau din pensie!

PNL începe să se plângă de „greaua moștenire” pentru a justifica viitoarele măsuri de austeritate. Guvernul Dăncilă a lăsat România cu cea mai mare creștere, cu cele mai mari majorări de pensii și salarii și cu plafon pe tarifele populației la energie.  

Iohannis a recunoscut că nu a fost niciodată președintele tuturor românilor!

Iohannis a recunoscut că în acest mandat singura sa preocupare a fost lupta cu PSD!

Pentru PSD, fiecare român contează, indiferent de profesie, vârstă sau categorie socială!

CMF: 31190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *