Mamă, ce bună e! Apetisantă, îți fură ochii, elegantă chiar – vezi cine și unde

S-a întâmplat pe terasa unui restaurant. Exclamația nu este scoasă din călimara prăfuită a jurnalistului. Chiar a fost pronunțată, după ce a pus mâna pe ea. Și gura.

Știm că am înfierbântat deja mințile unora. Dar nu, nu e ce credeți. E vorba despre o pizza unică în România. Pizza desert, cu fructe de pădure și mascarpone. Preparatul delicios a fost patentat și lansat la cel mai nou și primitor restaurant din Botoșani, L`Amour, vis a vis de gara Botoșani. Rețeta este secretă, evident, așa cum ați intuit. Dar gustul… mmm…. gustul e divin. Vorba moldovenilor: mănânci până uiți de tine. Și mai vrei. Mireasma bunătății este edenică. Și după prima îmbucătură se duc pe apa sâmbetei toate planurile de dietă. Nu ai cum cu așa ceva. Ca să nu mai spunem că poate fi livrată și la ușa ta. Sau, cum am mai spus eu: nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Verificați, gustați, convingeți-vă singuri.

Pentru ajutor (că de asta Curierul Regional e mai scump la recomandări, dar când o face , o face complet) puteți intra direct pe pagina restaurantului accesând acest link: https://www.facebook.com/restaurant.lamour

Poftă bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published.