Prima pagină » Răsună SOS România la Mihai Eminescu

Ieri în comuna Mihai Eminescu, în satul Cătămărăști Deal, a avut loc o ședință de lucru a echipei politice locale care uzează de orice pârghii pentru a ține ridicat stindardul luptei pentru binele cetățenilor. După ce au plecat cu surle și trâmbițe din AUR, echipa coordonată de Adrian Leancă a bătut palma cu avocata senator Diana Șoșoacă. Și s-au apucat de treabă.

Prezent la lucrările ședinței a fost și consilierul local fenomen Vasile Onofrei. Prins în raza obiectivului video, Onofrei a răspuns deschis unei rafale de întrebări jurnalistice. Din dialogul cu Onofrei am reținut că se simte mai motivat să sprijine echipa lui Leancă, în calitate de consultant politic, crede că Șoșoacă va dovedi că este mai parolistă decât hienele politice din AUR Botoșani și este convins că ceea ce s-a stabilit la Iași va fi respectat cu sfințenie de către Diana Șoșoacă și de către ei. Și s-au apucat de treabă serios.

Nu întâmplător l-am întrebat care ar fi decizia sa în situația în care i s-ar propune o funcție de conducere în organizația județeană SOS România. Că oricum s-a obișnuit să muncească în tot județul, politic, spre rotunjirea partidului. Vezi în clipul video de mai jos ce a spus Vasile Onofrei, cum l-a plimbat jurnalistul pe centura politicii și pe bulevardul răspunderii cetățenești și de asemenea vezi ce a spus Adrian Leancă. Ambii cred în continuare în români autentici și fermi.

”Femeia vorbește din suflet, cam rar am văzut o femeie ca ea. O voi susține. Dacă mi se va cere concret să ajut SOS pe Botoșani, mă voi implica. Doamna Șoșoacă este vocea României. Moldova are un cuvânt de spus în politică, doamna Diana are un cuvânt de spus și botoșănenii au nevoie de politicieni care să facă politică pentru oameni”, a spus, printre altele Vasile Onofrei. Vezi în video mesajul direct pentru cetățenii comunei Mihai Eminescu, dar și pentru liderii județeni ai celorlalte partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *