Prima pagină » Senatorul Achiței anunță progrese semnificative la modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos

Senatorul Achiței anunță progrese semnificative la modernizarea drumului Botoșani – Târgu Frumos

0

Progrese semnificative înregistrate la modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, este ultima veste dată de senatorul tuturor botoșănenilor Cristian Achiței. Senatorul a parcurs drumul aflat în modernizare și a adunat și oferit tuturor botoșănenilor mărturii în imagini ale evoluției lucrărilor la drumul național menționat. Vezi mai jos ce a constatat senatorul Cristian Achiței.

”Lucrările de modernizare a Drumului Național DN 28 B Botoșani-Tg. Frumos, principala cale de legătură a județului nostru cu restul țării, au intrat în linie dreaptă.

Constructorul lucrează la finalizarea îmbrăcăminții asfaltice pe tronsoane extinse de pe toată lungimea drumului, prin turnarea stratului de uzură.

Progrese importante s-au realizat și în reabilitarea tronsonului de la granița dintre județele Botoșani și Iași.

La Hârlău se poate circula pe asfalt de la intrare și până la ieșire, eforturile constructorului fiind direcționate în această perioadă către lucrările din Tg. Frumos.

În ceea ce privește podurile, traficul mai este restricționat pe o singură bandă, pe care se circulă alternativ, cu ajutorul semafoarelor, doar în cazul podurilor de la Buda și Flămânzi.

Au început și lucrările de consolidare a zonelor cu alunecări de teren, primul tronson atacat de constructor fiind cel din apropierea Mănăstirii Zosin.

Am constatat, așadar, progrese importante, consistente, înregistrate în evoluția lucrărilor de modernizare a acestui drum național extrem de important pentru județul nostru, așa cum se poate vedea și din albumul foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *