Prima pagină » Guvernanții din PSD și PNL făcuți terci de un privat din Botoșani. Big Like Marius Honceriu

Guvernanții din PSD și PNL făcuți terci de un privat din Botoșani. Big Like Marius Honceriu

0

Un act normativ anunțat zilele trecute de către guvernanți l-a determinat pe unul dintre cei mai iubiți antreprenori locali, din Botoșani, din zona show-bizzului să pună degetul sufocării sub jugul de stat pe buba de decenii a românilor care fac ceva cu adevărat în România. Guvernul a anunțat că interzice instituțiilor statului să mai organizaze evenimente culturale, spectacole sau revelioane. Frustrarea, nemulțumirea, mânia antreprenorului a tot fiert până acum. Și a ținut-o sub control. Ca mulți alți antreprenori din Botoșani și din țară. Dar azi a dat în clocot. Și când dă mămăliga în foc se cam lasă cu …sudalme.

Marius Honceriu este unul dintre cei mai cunoscuți organizatori de evenimente, pe partea de logistică (scene, lumini, sunet, organizare, impresariat, artiști) din Botoșani. A lucrat și pe acadele și pe lovele cu diverși primari sau entități juridice, de dragul dezvoltării acestui sector de business. Și pentru că îi place ce face. Și numai el și familia sa știu câte nopți nu a dormit, câte zile nu a fost alături de copii și de soție, câte credite a făcut și câți bani de la gura familiei a investit în afacerea sa, câte sacrificii a făcut pentru a se menține în topul preferințelor și al încrederii celor ce au demarat sute de spectacole de succes.

Astăzi a răbufnit pe o rețea de socializare. Fiind un antreprenor care lucrează direct cu primarii și alți aleși sau numiți ai statului, s-ar putea crede că și-a semnat condamnarea la anonimat, la eșafodul mazilirii și marginalizării publice. Dar nu e așa. Pentru că off-ul lui Marius este și al primarilor. De toate culorile politice. Numai că aceștia nu vor îndrăzni niciodată să ridice capul în fața celor care, de bine de rău, le manevrează robinetul banilor publici din care se chinuie și ei să facă magiunul praștie. Ba dimpotrivă, cred că aceștia îl vor iubi și mai mult pentru demnitatea sa. Dar sunt curios, câți dintre artiști, mici și mari, începători și consacrați, câți dintre cei care au câștigat o pâine din colaborarea cu Marius (mai puțin Moroșan) vor avea tăria de caracter să fie solidari cu jelania lui Marius Honceriu ( cu excepția lui Moroșan, care e primul)?!

Vezi mai jos, integral, întreaga plângere publică a lui Marius Honceriu.

”Am apărut din nesecitate. Am întrat cu totii cu bucurie în EU….in democratie….Statul nu avea asa ceva , dar avea nevoie. Asa am apărut noi…privații…care din pasiune am început sa dezvoltam o adevărată industrie si-n Romania. Credite bancare , nopți nedormite, specializari peste specializari…pe banii noștri. De la an la an creșteau cerințele și fiecare in dreptul sau incerca sa tina pasul.

Drag guvern ! principalul beneficiar al acestei industrii sunt in principal instituțiile de stat …pentru ca STATUL nu a investit aproape deloc in cultura și in principal in logistica necesara…care este FOARTE SCUMPA și NECESITA SPECIALISTI in domeniu.

Sa dai tu peste noapte Ordonanta de Urgenta( de parca suntem in razboi) si sa interzici tuturor reprezentanților tai sa mai facă evenimente…acum când cu toții pregateam Festivalurile de datini si obiceiuri de iarna….așteptate cu atâta ardoare de toti….evenimente pentru care o parte din noi am cheltuit bani sa le pregătim din timp…se plătesc rate bancare…leasing-uri….specializari.

Știi drag guvern ca in post nu se fac evenimente private?..știi drag guvern ca lunile noiembrie , ianuarie, februarie, martie și aprilie sunt luni moarte in domeniul nostru adica 5 luni din 12……si ca atunci când apare un mic eveniment se lucrează pe bomboane…pentru ca toți nu avem lucrari?

Deficit bugetar?……pai nu voi sunteți la butoane de atâta timp?

Trebuia sa lăsați dragi comuniști piata libera…cine i-si permite face -cine nu…nu……..Voi le-ati interzis!

Dragi liberali! mai apărați măcar voi mediul privat? sau hora mare….hai sa dam mana cu mana…..

NE INDREPTAM -incet dar sigur- din nou spre SOCIALISM?

ASTA VA DORITI?

TAIATI PENSIILE SPECIALE!

NATIONALIZATI AVUTIA STATULUI CARE VA ASIGURA NECESARUL PENTRU CA TU STAT SA EXISTI.

Cum ne-am descurcat de atâtea ori…probabil cei doar cu pasiunea in vene v-om merge mai departe.

DOANME AJUTA SI OCROTESTE POPORUL TAU!” – a punctat Marius Honceriu, cunoscut DJ, MC și organizator de evenimente private și publice.

Nota redacției: Acest material nu este semnat de Curierul Regional. Răspunderea și-o asumă direct autorul Marian Moroșan (ce, credeați că am murit!?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *