Prima pagină » Locuitorii din comuna Mihai Eminescu mai au o opțiune pentru Primărie

Locuitorii din comuna Mihai Eminescu mai au o opțiune pentru Primărie

0

”Cuibul patrioților” din partidul Patria continuă să crească și tinde să devină o alternativă pentru mulți dintre cei care s-au săturat de tot ce au avut până acum. Patria, partidul care îl are ca lider pe Vasile Onofrei și președinte pe Mihaela Botoșineanu și-a găsit candidat hotărât pentru primăria de la Mihai Eminescu.

Cu o carieră frumoasă în Jandarmerie, proaspăt ieșit la pensie, dar la vârsta la care are multe de spus și de făcut, Petru Siminiceanu a aderat la Patria. Chiar dacă pensia i-ar permite să trăiască liniștit sau să se relaxeze în locuri cochete din țară și din afara țării, Siminiceanu este obișnuit să aibă o viață activă. Și a ales să facă ceva pentru comunitatea din care provine, să pună umărul și voința sa la tot ce se poate face în comună pentru ca locuitorii să aibă un trai cât mai decent.

Ieri, în prezența conducerii partidului, Petru Siminiceanu a semnat adeziunea de aderare la principiile și obiectivele partidului Patria și a acceptat și candidatura pentru Primăria comunei Mihai Eminescu. Știe că nu este o competiție ușoară, mai ales cu un contracandidat precum Verginel Gireadă, dar este decis să lupte pentru ca fiecare familie din comună să simtă că are o viață așa cum ar trebui să aibă toți românii după 34 de ani de democrație aplicată prost de celelalte partide.

Curtat de mai multe partide, mai mici sau mai mari, în prezența liderilor altui partid, Petru Siminiceanu și-a exprimat opțiunea pentru Patria.

În perioada următoare, mai ales că se apropie vertiginos campania electorală, Siminiceanu intenționează să aibă discuții cu toți cetățenii comunei , să ajungă la cât mai mulți dintre ei, să le cunoască probleme, nevoile și speranțele și împreună cu ei și cu echipa Patria să găsească soluții.

Locuitorii din comuna lui Eminescu au acum o alternativă, au pe cineva ca ei, un om învățat cu munca și disciplina, hotărât, determinat și ceea ce este mai important – care știe și poate să îi înțeleagă pe toți. Și pe cei cu 4 clase și pe cei cu una sau două facultăți.

Urmează ca în această perioadă să își contureze echipa cu care, alături de Patria, să dea nuanță viitorului comunei. Siminiceanu vrea să facă administrație publică orientată pe cetățean, pe familie, fără deosebire de vârstă, pregătire sau statut social, nu doar să fie primar de dragul funcției și a privilegiilor. De altfel, toți cei din Patria sunt convinși că împreună pot dovedi tuturor și mai ales politicienilor de până acum că politica se poate face cu cetățenii de rând și pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *